ponedeljek, 24. januar 2011

Otvoritev regate Miami Rolex 2011

Po dveh tednih treningov in trening regati prejšnji vikend, je prišla na vrsto tudi regata zaradi katere smo pripotovali v Miami. Danes zjutraj smo se registrirale v regatni pisarni US Sailing Centra ( naj omenim, da so bili prostori zgrajeni na pobudo Ameriških bogatašev, in je center namenjen vsem jadralcem za treninge, moraš pa plačati smo letno pristojbino, katera je minimana) nesle štampljat jadra in bile smo pripravljene za še zadnji trening pred jutrijšnjo regato.

Danes smo bili na morju dobro uro, ravno toliko, da smo preverili ali vsi sistemi na barki delujejo. Malo sva probali hitrost z našima fanta Mitjo in Sebastianom, ter naredile nekaj obratov, kateri so nama prejšnje dni povzročali težave. Menim, da sva zadnje dni izpopolnile in precej izboljšale tehniko obratov v veter, saj so bili prve dni katastrofalni. Po nasvetu Tomaža sem tudi jaz spremenila tehniko držanja krmila, katera je prinesla očitne spremembe. Tako, da je vse pripravljeno za jutrijšnji štart.


Zvečer ob 18.00 je bila uradna otvoritev regate. Prvi štart regate je predviden jutri ob 11.00. Več o regati najdete na :  http://rmocr.ussailing.org/

Ajde akcijaaa:)

Ni komentarjev:

Objavite komentar